به گزارش میراثآریا، محمدرضا خلجی روز یکشنبه اظهار کرد: پروندههای تسهیلات به میزان ۱۵۰ میلیارد ریال برای طرحها به بانکهای عامل معرفی شده و تاکنون ۱۳۰ میلیارد ریال در قالب مشاغل خانگی از اعتبارات سال گذشته، امسال پرداخت شده است.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان با بیان اینکه این تسهیلات به ۱۶۰ طرح مختلف اختصاص یافته است، ادامه داد: ۴۴ هزار و ۷۰۰ هنرمند صنایع دستی استان همدان در ۸۵ رشته فعال صنایع دستی استان مانند سفال و سرامیک، منبت و معرق چوب، رودوزیها، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، زیور آلات سنتی، گلیم و چرم فعالیت دارند.
او گفت: اعتبارات امسال در قالب تسهیلات تبصره ۱۸، در مرحله معرفی به بانک قرار دارد و سال گذشته ۵۱۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی و تبصره ۱۸ به هنرمندان صنایع دستی استان پرداخت شده است.
خلجی افزود: ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح مشاغل خانگی به ۳۶۷ نفر از هنرمندان صنایعدستی استان همدان و نیز ۲۷۰ میلیارد ریال نیز در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ به هنرمندان در سال گذشته پرداخت شده است.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان گفت: صنایعدستی ظرفیت زیادی در اشتغالزایی و جذب نیروی کار دارد و میتواند پیشران توسعه و اشتغال استان باشد زیرا با حداقل سرمایهگذاری میتوان در این حوزه به اشتغال پایدار دستیافت.
خلجی اظهار کرد: صنایعدستی در مناطق روستایی یکی از عوامل مکمل اقتصاد کشاورزی است که ظرفیت خوبی برای ایجاد فرصتهای شغلی و کسب درآمد و در ضمن پر کردن اوقات فراغت و بیکاری روستاییان دارد.
او با بیان اینکه ۳۵ بازارچه صنایع دستی امسال برپا شده است افزود: بازارچههای صنایع دستی در ارائه صنایعدستی استان از اهمیت ویژهای برخوردار است و این بازارچهها قدرت نمایش و معرفی آثار صنایعدستی استان و نیز طرح نقاط قوت و ضعف در تولید و بستهبندی صنایعدستی را خواهند داشت تا بتوان با اجرای برنامهریزیهای مدون به هنرمندان این حوزه بهگونه مؤثرتری یاری رساند و اشکالات آنها شناخته و به مرور رفع کرد.
انتهای پیام/
نظر شما